ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Φιλική συνάντηση στα Τρίκαλα

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού έδωσε φιλικό ματς στα Τρίκαλα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Φιλική συνάντηση στα Τρίκαλα

Οι «πράσινες» του κόουτς Γιάννη Χαραλαμπίδη πέτυχαν τον στόχο της ανόδου και χτες έδωσαν φιλικό ματς προετοιμασίας στη θεσσαλική πόλη.

Η διοίκηση της ομάδας των Τρικάλων τίμησαν τον Παναθηναϊκό για την άνοδο στην Β΄ Εθνική Κατηγορία και εν συνεχεία έδωσαν φιλική αναμέτρηση.

Το «τριφύλλι» ευχαρίστησε την ομάδα των Τρικάλων για τη φιλοξενία ενώ στο καθαρά αγωνιστικό μέρος έγινε ένα δυνατό φιλικό ματς που βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ΠΑΟ γνώρισε την ήττα με 2-1 ωστόσο η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ,ενώ το γκολ του «τριφυλλιού» σημείωσε η Δημητρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.