ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ραζβάν Λουτσέσκου, το κοντέρ τερμάτισε!

Μια, δυο, τρεις... Ε, φτάνει, πια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τερματίζει τα κοντέρ της γραφικότητας με όλα όσα δηλώνει δεξιά και αριστερά.

Ραζβάν Λουτσέσκου, το κοντέρ τερμάτισε!

Μια, δυο, τρεις… Ε, φτάνει, πια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τερματίζει τα κοντέρ της γραφικότητας με όλα όσα δηλώνει δεξιά και αριστερά.

Γνωρίζαμε ότι ο Ρουμάνος, όσο καλός προπονητής είναι, τόσο… αδέξιος είναι στα όσα δηλώνει. Βέβαια, στα δικά του μάτια μπορεί όλα αυτά να βαφτίζονται ως “επικοινωνιακά παιχνίδια”. Στα δικά μας είναι απλώς γραφικές τοποθετήσεις που το μόνο που καταφέρνουν είναι να υποτιμούν τον ίδιο και την ομάδα του και φυσικά να δημιουργούν ατελείωτη… χαρά στα τρολ του διαδικτύου που γουστάρουν να “γλεντάνε” κάθε φορά τον κ. Λουτσέσκου και τα λεγόμενά του…

Είναι η πολλοστή φορά που ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρεται σε… φανταστικές αδικίες εις βάρος της ομάδας του. Παλαιότερα, το έκανε με την ΑΕΚ. Τώρα, σειρά πήρε ο Παναθηναϊκός μετά τη δίκαιη επικράτησή του στον τελικό κι έπειτα από ένα πεντακάθαρο πέναλτι που πήρε ο Γκατσίνοβιτς από γεμάτη κλωτσιά του Βιεϊρίνια στο κεφάλι του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.089 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι δήλωσε ο Ρουμάνος; Τα παρακάτω…

Μιλώντας για τον τελικό του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ ήταν περίπου το 60% από αυτό που μπορούσαμε. Ωστόσο, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, κυριαρχήσαμε. Είχαν μια ευκαιρία, εμείς έξι. Όλα ήταν υπέρ μας. Δυστυχώς, το ματς κρίθηκε από ένα τεράστιο λάθος του VAR, το οποίο υπέδειξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Γιατί είμαι τόσο έντονος; Διότι, σε αυτό το ματς, υπήρξαν δύο ακόμη καθοριστικές καταστάσεις, τις οποίες ερμήνευσαν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Και στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό είχαμε αρκετές καταστάσεις που κρίθηκαν από το VAR εις βάρος μας. Είναι σαφές ότι το VAR χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο για να χτυπήσει μια ομάδα και να σπρώξει μια άλλη ομάδα. Είναι ένα Κύπελλο που πήρε το VAR, είναι απογοητευτικό, αλλά είναι μέρος της ελληνικής ιστορίας.

Τι μας λέει, λοιπόν, τώρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου; Οτι ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα στα ματς με τον Παναθηναϊκό! Αλήθεια, το είπε! Αδικήθηκε στον τελικό που δε αποβλήθηκε ο Αουγκούστο και λίγο μετά τον έβγαλε από το παιχνίδι. Αδικήθηκε διότι ο Λαόθ δε διέκοψε το ματς εις βάρος του δικεφάλου του βορρά όταν οι οπαδοί του τραυμάτισαν με πέτρα τον Αϊτόρ!

Αδικήθηκε, βεβαίως – βεβαίως, στο πρωτάθλημα όταν δε δόθηκε καθαρό πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και στέρησε ο διαιτητής από το τριφύλλι μια μεγάλη πιθανότητα να “κλειδώσει” ένα σημαντικό “διπλό”… Φυσικά, σύμφωνα με τον Λουτσέσκου, το var χρησιμοποιήθηκε στην Ελλάδα για να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ! Ε, βέβαια. Για ποιον άλλον λόγο, άλλωστε, αποφάσισαν οι ομάδες να βάλουν το var, μη μπορώντας να αντιμετωπίσουν το ανεπανάληπτα ποδοσφαιρικό μεγαθήριο από τη Θεσσαλονίκη…

Για να σοβαρευτούμε: Το άσπρο – μαύρο δεν μπορεί να γίνει. Από κανέναν οργανισμό του ΠΑΟΚ, από κανέναν Ραζβάν Λουτσέσκου. Αν νομίζει ο Ρουμάνος και η ομάδα του ότι με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν εντυπώσεις και τις κερδίζουν, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Περισσότερο εκτίθενται και φυσικά δείχνουν σαν να προσπαθούν να μοιάσουν σε κάτι που υποτίθεται πολεμούσαν τα προηγούμενα χρόνια.

Αλήθεια, το θυμάστε το πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού πριν από μερικά χρόνια…;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...