ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίσημο: Ανανέωσε ο Ρανγκέλ μέχρι το 2024!

Παραμένει παίκτης του Παναθηναϊκού ο Λούκας Ρανγκέλ για τουλάχιστον άλλα δυο χρόνια.

Επίσημο: Ανανέωσε ο Ρανγκέλ μέχρι το 2024!

Η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Λούκας Ρανγκέλ για δύο χρόνια για την αντρική ομάδα βόλεϊ.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός θα παραμείνει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους θεμέλιους λίθους της ομάδας μέχρι το 2024.

Πρόκειται έναν αθλητή που έχει χαρίσει πολλές στιγμές χαράς και υπερηφάνειας στο Σύλλογο ενώ η συνεισφορά του στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ τη σεζόν 2021-22, ήταν σπουδαία.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 278 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λούκας Ρανγκέλ δήλωσε στο www.pao1908.com: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω να παλεύω για το «τριφύλλι» και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός «χτίζει» μια πολύ δυνατή ομάδα και είναι χαρά μου που είμαι μέλος της. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα που αγαπώ τόσο πολύ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.