ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι ξεχωριστές επιδόσεις του μεταμορφωμένου Αϊτόρ (Pic)

Ο Ισπανός εξτρέμ του τριφυλλιού ξεχώρισε σε δύο στατιστικές κατηγορίες τη φετινή σεζόν.

Παναθηναϊκός: Οι ξεχωριστές επιδόσεις του μεταμορφωμένου Αϊτόρ (Pic)

Ηταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού. Ήταν ο άνθρωπος που χάρισε το Κύπελλο με το γκολ του και έδωσε σημαντική βοήθεια με τα γκολ και τις ασίστ του στην διαδικασία των πλέι οφ.

Ένας παίκτης που πραγματικά ήταν… αγνώριστος αυτή τη σεζόν και  αποτέλεσε μια εσωτερική μεταγραφή. Ρόλο σε αυτή την «μεταμόρφωση» έπαιξε φυσικά ο νέος του προπονητής, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος  πίστεψε στον Αϊτόρ, του το έδειξε και στο τέλος πήρε το 100% από τον ποδοσφαιριστή του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε ένα γράφημα με τις επιδόσεις του Αϊτόρ, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού στην διαδικασία των πλέι οφ με 3 τέρματα (πέτυχε συνολικά 9) και πρώτος σε ασίστ όλη τη σεζόν με συνολικό αριθμό 10.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/paofc_/status/1531622263140847616/photo/1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...