ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανέλαβε την ευθύνη ο Νέντοβιτς: «Εγώ φταίω, τα λέμε την Παρασκευή» (Pic)

Την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του Παναθηναϊκού στη Λάρισα, ανέλαβε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ανέλαβε την ευθύνη ο Νέντοβιτς: «Εγώ φταίω, τα λέμε την Παρασκευή» (Pic)

Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός αγωνιστικά στο γήπεδο της Νεάπολης, με την ήττα από τη Λάρισα να έρχεται ως φυσιολογικό επακόλουθο.

Από την πλευρά των παικτών του «τριφυλλιού» που δεν υπήρχε όρεξη για πολλές κουβέντες, ο Νεμάνια Νέντοβιτς βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη για την εμφάνιση και το κακό αποτέλεσμα.

Ο Σέρβος γκαρντ με τοποθέτησή του στα social media, ανέφερε πως αυτός έχει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης και έγραψε χαρακτηριστικά: «Εγώ φταίω, τα λέμε την Παρασκευή».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.711 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.