ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίσημο: Στα «πράσινα» και πάλι ο Ζήσης!

Στην απόκτηση του Δημήτρη Ζήση για τα επόμενα τρία χρόνια, προχώρησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, που ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του κορυφαίου λίμπερο στο «τριφύλλι».

Επίσημο: Στα «πράσινα» και πάλι ο Ζήσης!

Στην απόκτηση του Δημήτρη Ζήση για τα επόμενα τρία χρόνια, προχώρησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, που ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του κορυφαίου λίμπερο στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το λίμπερο Δημήτρη Ζήση για τα επόμενα τρία χρόνια για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική προσθήκη προχώρησε το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του και πάλι τον 28χρονο διεθνή Δημήτρη Ζήση.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πρεβεζάνος λίμπερο έχει κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας (2019-20) και ένα Λιγκ Καπ (2020), ενώ αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας τη νέα σεζόν».

Ο Ζήσης δήλωσε στο www.pao1908.com: «Επιστρέφω σε γνώριμα μέρη και είμαι χαρούμενος που θα συναντήσω πρόσωπα με τα οποία γνωριζόμαστε καλά. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε ο Σωτήρης Πανταλέων και η αλληλοεκτίμηση που έχουμε! Για τη νέα σεζόν οι παίκτες που θα έχει η ομάδα είναι πολύ καλοί και το σημαντικό είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί και με την καθοδήγηση του προπονητή να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο με σκοπό να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Εύχομαι να είμαστε υγιείς καθ’ όλη τη σεζόν και μαζί με όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού να είμαστε στο τέλος αυτοί που θα χαμογελάσουμε»!

Οι διακρίσεις του με την Εθνική ομάδα:

Μεσογειακοί Αγώνες

3η θέση: Ταραγόνα – 2018

Συλλογικοί Τίτλοι – Διακρίσεις

1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 2019-20 (Παναθηναϊκός)

1 Λιγκ Καπ Ελλάδας 2020 (Παναθηναϊκός)

Ατομικές Διακρίσεις

Πρωτάθλημα Ελλάδας 2017-18: Καλύτερος λίμπερο

Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί:

2009–2012 Α.Ο. Πρέβεζας

2012–2013 Παναθηναϊκός

2013–2015 Παμβοχαϊκός

2015–2018 Φοίνικας Σύρου

2018–2020 Παναθηναϊκός

2020–2022 Ολυμπιακός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...