ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Για τον Σπύρο μας…»

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαΐου διεξήχθη από τον Ζευς ΠΟ, στην Άμφισσα, την Ιτέα και τους Δελφούς, ποδηλατικό διήμερο αφιερωμένο στον αείμνηστο Σπύρο Ντόκο.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Για τον Σπύρο μας...»

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Σπύρος υπήρξε ένας σπουδαίος αθλητής μας, εξαιρετικά υψηλού επιπέδου …. όσοι τον γνωρίσαμε θα τον έχουμε πάντα στο μυαλό, στην καρδιά και στη φανέλα μας.

Η συμμετοχή των αθλητών μας περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς ο συμβολισμός του είναι εκείνος που έχει την πρωτεύουσα σημασία.

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ιστορία, στον αγώνα του Σαββατου (ατομική χρονομέτρηση Ιτέα – Δελφοί) ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου τερμάτισε 2ος και ο Χρήστος Καφρίτσας 5ος στην κατηγορία Μάστερς Β, ενώ στην κατηγορία των Μάστερς Γ, ο Κώστας Πιπίνης πήρε την 7η θέση. Την Κυριακή διεξήχθη ο αγώνας σιρκουί εντός της πόλης της Άμφισσας όπου ο Κώστας Πιπίνης κατετάγη 4ος στην ηλικιακή του κατηγορία!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...