ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέικον: «Το πιο σημαντικό είναι ότι εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον» (vid)

Οι δηλώσεις του Νταρίλ Μέικον μετά την ήττα από την Λάρισα.

Μέικον: «Το πιο σημαντικό είναι ότι εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ μετά το Game 2 με την Λάρισα:

«Μπήκαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι. Υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας. Όμως, πιστεύω πως θα είμαστε καλά. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να είμαστε καλύτεροι την Παρασκευή

Πρέπει να μπούμε δυνατά. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, είναι καλή ομάδα, παίζει σκληρά. Πρέπει να ξέρουμε ποιοι είμαστε και να βγάλουμε στο παρκέ τη δουλειά μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...