ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπερδιπλασιασμό ζήτησε ο Χουάνκαρ, συνεχίζονται οι συζητήσεις

Εκτός πραγματικότητας οι απαντήσεις του Χουάνκαρ στη νέα αντιπρόταση. Συνεχίζονται οι συζητήσεις για το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Υπερδιπλασιασμό ζήτησε ο Χουάνκαρ, συνεχίζονται οι συζητήσεις | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός και ο Χουάνκαρ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ο Ισπανός μπακ να παραμείνει στο «τριφύλλι» τα επόμενα χρόνια.

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι σκέψεις για τις επόμενες μεταγραφές
Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι σκέψεις για τις επόμενες μεταγραφές 10.011 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πριν από μερικούς μήνες, στην πρώτη προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή είχε ζητήσει περί τα 650.000 ευρώ. Υπενθυμίζουμε πως οι απολαβές του Χουάνκαρ στο υπάρχον συμβόλαιο που είχε με το «τριφύλλι», ήταν 280.000 ευρώ.

Ωστόσο η πλευρά του παίκτη, λαμβάνοντας υπόψιν και τη χρονιά που έκανε στον Παναθηναϊκό ζήτησε υπερβολική αύξηση κάτι που αν προσθέσει κανείς και την ηλικία του Χουάνκαρ -είναι 32 ετών- κρίνεται παράλογη.

Η αντιπρόταση που έκανε στους ανθρώπους της ΠΑΕ, για διετές συμβόλαιο μαζί με την εφορία και τα μπόνους έφτασε το 1,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο βρήκε τους «πράσινους» αρνητικούς, καθώς δεν θέλουν σε καμία των περιπτώσεων να προκαλέσουν αναταραχή μέσα στην ομάδα.

Η παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα αποτελεί επιθυμία των ανθρώπων της ΠΑΕ, ωστόσο οι απολαβές κρίνονται στην παρούσα φάση εκτός πραγματικότητας, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με σκοπό να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close