ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπερδιπλασιασμό ζήτησε ο Χουάνκαρ, συνεχίζονται οι συζητήσεις

Εκτός πραγματικότητας οι απαντήσεις του Χουάνκαρ στη νέα αντιπρόταση. Συνεχίζονται οι συζητήσεις για το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Υπερδιπλασιασμό ζήτησε ο Χουάνκαρ, συνεχίζονται οι συζητήσεις

Ο Παναθηναϊκός και ο Χουάνκαρ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ο Ισπανός μπακ να παραμείνει στο «τριφύλλι» τα επόμενα χρόνια.

Πριν από μερικούς μήνες, στην πρώτη προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή είχε ζητήσει περί τα 650.000 ευρώ. Υπενθυμίζουμε πως οι απολαβές του Χουάνκαρ στο υπάρχον συμβόλαιο που είχε με το «τριφύλλι», ήταν 280.000 ευρώ.

Ωστόσο η πλευρά του παίκτη, λαμβάνοντας υπόψιν και τη χρονιά που έκανε στον Παναθηναϊκό ζήτησε υπερβολική αύξηση κάτι που αν προσθέσει κανείς και την ηλικία του Χουάνκαρ -είναι 32 ετών- κρίνεται παράλογη.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 86.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αντιπρόταση που έκανε στους ανθρώπους της ΠΑΕ, για διετές συμβόλαιο μαζί με την εφορία και τα μπόνους έφτασε το 1,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο βρήκε τους «πράσινους» αρνητικούς, καθώς δεν θέλουν σε καμία των περιπτώσεων να προκαλέσουν αναταραχή μέσα στην ομάδα.

Η παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα αποτελεί επιθυμία των ανθρώπων της ΠΑΕ, ωστόσο οι απολαβές κρίνονται στην παρούσα φάση εκτός πραγματικότητας, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με σκοπό να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...