ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποχωρεί η Χαντάβα από τον Παναθηναϊκό

Χωρίς την Εύα Χαντάβα θα πορευθεί η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Αποχωρεί η Χαντάβα από τον Παναθηναϊκό

Η Εύα Χαντάβα κατέκτησε σαν αρχηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού το φετινό νταμπλ, ωστόσο δεν θα συνεχίσει στο «τριφύλλι» τη νέα σεζόν.

Η σπουδαία αθλήτρια και η διοίκηση του Συλλόγου, θα προχωρήσουν σε φιλικό «διαζύγιο», ωστόσο οι άνθρωποι της διοίκησης, θεωρούν πως πρόκειται για ένα διάλλειμα στη συνεργασία αυτή και η 32χρονη ακραία θα επιστρέψει στο μέλλον στον Παναθηναϊκό.

Έτσι η ομάδα θα πορευθεί τη νέα σεζόν χωρίς την αρχηγό της, ενώ έχει υπάρξει ήδη προεργασία για την αντικατάστασή της.

Σημαντική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό: Ανακοίνωσε την Γκάτσου!
Σημαντική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό: Ανακοίνωσε την Γκάτσου! 1.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κύριο μέλημα της διοίκησης του Συλλόγου είναι η ομάδα να παρουσιαστεί ισχυρή και τη νέα σεζόν, ώστε να διατηρήσει τα κεκτημένη στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και να ψάξει για την υπέρβαση στην Ευρώπη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.