ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ζορμπάς στο P24: «Ούτε βήμα πίσω για Βοτανικό, να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα – Δεν εκπροσωπώ κανένα πολιτικό ή επιχειρηματικό παράγοντα»!

Ο Δημήτρης Ζορμπάς βάζει υποψηφιότητα για μέλος του ΔΣ στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και μιλάει στο Panathinaikos24.gr, για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, αλλά και όσα πρέπει να γίνουν πράξη από το νέο προεδρείο την επομένη των αρχαιρεσιών.

Ζορμπάς στο P24: «Ούτε βήμα πίσω για Βοτανικό, να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα – Δεν εκπροσωπώ κανένα πολιτικό ή επιχειρηματικό παράγοντα»! | panathinaikos24.gr

Ο Δημήτρης Ζορμπάς μέλος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έθεσε υποψηφιότητα ενόψει και των εκλογών του ΑΟ την προσεχή Κυριακή (5/6) και μιλάει στο Panathinaikos24.gr, για τους λόγους που των ώθησαν να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των μελών, αλλά και τους στόχους του σε περίπτωση που εκλεγεί.

Πρίντεζης στην ομάδα ΑμεΑ πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού: «Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;»
Πρίντεζης στην ομάδα ΑμεΑ πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού: «Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;» 906 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, σχολιάζει την παρουσία του Προέδρου, Τάκη Μαλακατέ, αλλά και όσα πέτυχε ο σύλλογος τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δηλώνει αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr:

«Είμαι 31 ετών και κατάγομαι από τη Λιβαδειά. Ασκώ μάχιμη δικηγορία και ασχολούμαι κυρίως με το ποινικό δίκαιο. Κατά το παρελθόν έχω εκπροσωπήσει πολλές φορές την Ολυμπιακή Επιτροπή ενώπιον του ΑΣΕΑΔ για λογαριασμό της Επιτροπής Φίλαθλου Πνεύματος και ως εκ τούτου έχω κάποια εμπειρία με τα αθλητικά θέματα».

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε ώστε να βάλεις υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και γιατί επιθυμείς τη στήριξη από τα μέλη που θα κληθούν να ψηφίσουν;

«Διάγουμε ίσως τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του Συλλόγου. Αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο για εμένα να προσφέρω ανιδιοτελώς με κάθε μέσο και από κάθε πόστο, το τριφύλλι μας. Βρίσκομαι δίπλα στην ομάδα εδώ και πολλά χρόνια από την κερκίδα. Νομίζω ότι δεν περισσεύει κανένας μας, τη δεδομένη στιγμή. Ελπίζω να εκλεγώ και να συνεισφέρω με τις νομικές μου γνώσεις και με όποιον άλλο τρόπο μου ζητηθεί.

Ζητώ ο κόσμος να με επιλέξει και να μου δώσει τη δυνατότητα να βοηθήσω το Σύλλογο. Δεν εκπροσωπώ πολιτικά ή επιχειρηματικά συμφέροντα. Ο μόνος μου στόχος είναι το καλό του Παναθηναϊκού μας»!

Ποια η γνώμη σας για τη σημερινή διοίκηση και τον πρόεδρο Τάκη Μαλακατέ;

«Αναμφισβήτητα η διοίκηση με τον κ. Μαλακατέ είχε ένα δύσκολο έργο να φέρει εις πέρας και αναφέρομαι φυσικά στο γηπεδικό, που ταλανίζει δεκαετίες τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι δούλεψε αρκετά προς την επίτευξη του στόχου, δηλαδή να έρθει σε συμφωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς και να διαπραγματευτεί τους καλύτερους όρους για τον Π.Α.Ο..

Η άποψή μου είναι ότι τα κατάφερε εν μέρει αλλά σίγουρα υπήρχαν πολλά περιθώρια για καλύτερες συμφωνίες. Δεν ενημέρωσε έγκαιρα και έγκυρα τον κόσμο του Παναθηναϊκού και αυτό είχε ως συνέπεια το διχασμό του. Βέβαια τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Δεν κάνει λάθη μόνο όποιος κάθεται σπίτι του και κρύβεται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα έχει πάει περίφημα. Οι επιτυχίες μιλούν από μόνες τους. Φαίνεται να υπάρχει λογική και πλάνο στις κινήσεις για όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη. Όλα τα τμήματα έχουν ανοδική πορεία και φέτος πανηγυρίσαμε πολλούς τίτλους.

Άξια μνείας και συγχαρητηρίων είναι και η προηγούμενη διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου, που κατά τη γνώμη μου συνέβαλλε καθοριστικά στην αλλαγή πλεύσης του ερασιτέχνη. Η επόμενη διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 4ης και 5ης Ιουνίου 2022 θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά της προς αυτή την κατεύθυνση».

Πως πρέπει να βρει η επόμενη ημέρα των εκλογών των Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο;

«Ελπίζω ο κόσμος να συμμετέχει μαζικά και δημοκρατικά στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του επόμενου Προέδρου και του ΔΣ. Πρέπει να συνεκτιμηθούν όλες οι προσπάθειες, οι επιτυχίες και τα κακώς κείμενα της παρούσας διοίκησης και αναλόγως να ψηφίσει.

Θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί χώρος για νέα άτομα με φρέσκιες ιδέες για να πάνε τον Π.Α.Ο. ένα βήμα πιο πέρα. Σε κάθε περίπτωση ο Π.Α.Ο. βγάζει υγεία, και αυτό θα πρέπει να διατηρηθεί. Ο κόσμος έχει κουραστεί από τις προσωπικές έριδες και τη γκρίνια».

Ποιες οι προτάσεις σας σε περίπτωση που εκλεγείτε στο νέο Δ.Σ του Ερασιτέχνη;

«Όπως προανέφερα ο Π.Α.Ο. φέτος μας έδωσε μεγάλες χαρές και αποπνέει πλέον υγεία. Θα πρέπει να συνεχιστεί το πλάνο και τα τμήματά μας να ενισχύονται συνεχώς και να στελεχώνονται από άξιους ανθρώπους, γνωρίζοντας παράλληλα ποιο Σύλλογο καλούνται να υπηρετήσουν. Τον μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας.

Ο βαθμός συσπείρωσης του κόσμου είναι σε υψηλό επίπεδο και αυτό πρέπει να το «εκμεταλλευτεί» η επόμενη διοίκηση με θετικό τρόπο. Πρέπει να εξαργυρωθεί αυτό το θετικό κλίμα με νέες εγγραφές μελών και να εμφυσήσει σε κάθε φίλαθλο το αίσθημα ευθύνης που έχει απέναντι στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο.

Όλοι μας μπορούμε να συνεισφέρουμε έστω και με την ετήσια συνδρομή μας. Δεν νοείται ο Π.Α.Ο. να έχει μόνο 4.000 μέλη. Ας δούμε τα παραδείγματα ξένων ομάδων όπως για παράδειγμα της Μπόκα Τζούνιορς που έχει 300.000 μέλη και ο Σύλλογός τους, κερδίζει μερικές χιλιάδες ή και εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Είναι στο χέρι μας ο Παναθηναϊκός να γίνει πρωταθλητής σε όλα τα σπορ.

Τέλος, πρέπει να καλλιεργηθεί ένα πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης με την Π.Α.Ε. και την Κ.Α.Ε.. Όλα τα τμήματα τα πονάμε το ίδιο και θέλουμε να πρωταγωνιστούν παντού. Ο Ενιαίος και Αδιαίρετος Παναθηναϊκός δεν είναι μια ουτοπία, αλλά ένας εφικτός στόχος που με καλή θέληση θα μπορούσε να συμβεί».

Ποια η γνώμη σας για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό;

«Δεν έχει νόημα να αναλύσουμε το αν ήμουν υπέρ ή κατά. Το σημαντικό είναι ότι δόθηκε στον κόσμο η ευκαιρία να αποφασίσει για το μέλλον του και ψήφισε το πρότζεκτ του Βοτανικού με ευρεία πλειοψηφία. Μόνο κακό μπορεί να κάνει μια συζήτηση πλέον για το τι στήριζε ο καθένας. Αυτό που πρέπει να διεκδικήσουμε πλέον ως οφείλουμε, είναι να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την τήρηση των συμφωνηθέντων.

Ούτε βήμα πίσω και καμία παραχώρηση από πλευράς Ερασιτέχνη. Πρέπει να δουλέψει το ΔΣ προς την κατεύθυνση αυτή γιατί τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Το μπαλάκι βρίσκεται πλέον στο Δήμο και στη Κυβέρνηση και εμείς πρέπει ως θεματοφύλακες να πιέζουμε για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, να υπάρχει διαφάνεια στις διαδικασίες και αν η εκπόνηση του έργου στραβώσει για οποιονδήποτε λόγο που δεν έχει να κάνει με τον ερασιτέχνη Π.Α.Ο. τότε να υπάρχει έτοιμο πλάνο απεμπλοκής μας και εναλλακτική πρόταση για το γηπεδικό».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close