ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Η Ρασίνγκ Κλουμπ μπορεί να κινηθεί για τον Μπλάνκο τον οποίο θέλει και ο Παναθηναϊκός»

Δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρει ότι εκτός από τον Παναθηναϊκό, στο κόλπο απόκτησης του Ντομίνγκο Μπλάνκο έχει μπει και η Ρασίνγκ.

«Η Ρασίνγκ Κλουμπ μπορεί να κινηθεί για τον Μπλάνκο τον οποίο θέλει και ο Παναθηναϊκός»

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει γίνει περιζήτητος, λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεών του με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε, η οποία θέλει να τον κρατήσει, ανανεώνοντάς του το συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον βραχύσωμο χαφ, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή, πλην της Μπόκα Τζούνιορς, η νέα ομάδα που μπαίνει στο κόλπο απόκτησης του Μπλάνκο είναι η Ρασίνγκ Κλουμπ.

Η προτεραιότητα του Μπλάνκο είναι να φύγει από την πατρίδα του και να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Φυσικά, δε μιλάμε για μια εύκολη υπόθεση για τους πράσινους, οι οποίοι, όμως, θέλουν τον παίκτη και κάνουν την προσπάθειά τους.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.