ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χαντάβα: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, η πόρτα είναι πάντα ανοικτή» (pic)

Η Εύα Χαντάβα έστειλε το δικό της μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το τριφύλλι.

Χαντάβα: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, η πόρτα είναι πάντα ανοικτή» (pic) | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά η ανάρτηση της Χαντάβα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ομάδα του Παναθηναϊκού γι’αυτά τα τελευταία 2 χρόνια! Μετά από συνάντηση μου με τους ανθρώπους της διοίκησης αποφάσισα να μη συνεχίσω για τη νέα σεζόν στην ομάδα αφού τα θέλω του προπονητή δε συμπίπτουν με τους δικούς μου στόχους!

Πρίντεζης στην ομάδα ΑμεΑ πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού: «Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;»
Πρίντεζης στην ομάδα ΑμεΑ πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού: «Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;» 906 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα όμως και από τη μεριά του Παναθηναϊκού και από τη δική μου η πόρτα παραμένει ανοιχτή για το μέλλον. Ήταν τεράστια τιμή και περηφάνεια για εμένα να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας! Μετά από 11 χρόνια επαναφέραμε τον Παναθηναϊκό στη φυσική του θέση και κερδίσαμε και το Κύπελο και το Πρωτάθλημα.

Φεύγοντας με αυτή την ανάμνηση από την ομάδα μόνο χαμόγελα κ ανακούφιση πάντα θα έχω γι’αυτό που καταφέραμε, όσα χρόνια και αν περάσουν!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που ήταν γύρω από αυτή τη προσπάθεια για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτής της χρονιάς! Όλους τους φιλάθλους που ήταν εκεί για εμάς σε όλα τα παιχνίδια και μας έδωσαν όμορφες και μοναδικές στιγμές!

Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω μία μία τις συμπαίκτριες μου, γιατί αν δεν ήμασταν ΟΜΑΔΑ δε θα καταφέρναμε τίποτα! Σας αγαπώ όλες ..

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία για την επόμενη σεζόν, είμαι σίγουρη πως ο ουρανός δεν έχει όρια!

Τιμή μου».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close