ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εκτός ομάδας ο Μπλάνκο – Φεύγει ως ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε»

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο τέθηκε εκτός ομάδας και ουσιαστικά φεύγει ως ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε, όπως αναφέρει το έγκυρο TYC Sports».

«Εκτός ομάδας ο Μπλάνκο - Φεύγει ως ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε»

Η σχέση με την Ιντεπεντιέντε  έχει φτάσει στα άκρα και με την κίνηση να τον θέσουν εκτός ομάδας, φαίνεται ότι υπάρχει οριστική ρήξη. Παράλληλα σημειώνεται ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι πιθανότατα μακριά από την Αργεντινή.

Παράλληλα, εκτός ομάδας τέθηκαν και οι συμπαίκτες του Αντρές Ρόα και ο Κάρλος Μπεναβίδες. Φυσικά το έργο του Παναθηναϊκού δεν είναι εύκολο, αλλά φαίνεται ότι ο… ανταγωνισμός μειώνεται με βάση όσα τονίζουν στην Αργεντινή.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

Ιντεπεντιέντε: Μπλάνκο, Μπεναβίντες και Ρόα τέθηκαν εκτός ομάδας

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι τρεις παίκτες δεν έχουν ανανεώσει ακόμη τα συμβόλαιά τους και οι Ιντεπεντιέντε αποφάσισε ότι δεν θα προπονούνται πλέον με την ομάδα του Εντουάρντο Ντομίνγκες.

Οι τρεις παίκτες θα ολοκληρώσουν τα συμβόλαιά τους και θα μείνουν ελεύθεροι από τον Ιούνιο. Αν και ξεκίνησαν την εβδομάδα προπονήσεις με την ομάδα στο πλαίσιο της επιστροφής στη δραστηριότητα, ο σύλλογος Avellaneda αποφάσισε ότι από την Πέμπτη δεν θα προπονούνται πλέον με την  υπόλοιπη ομάδα. Προπονήθηκαν μόνοι τους το το πρωί, ενώ η υπόλοιπη ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα.

Τη Δευτέρα, δόθηκε τελεσίγραφο στους τρεις παίκτες: έπρεπε να απαντήσουν εντός 48 ωρών αν θα αποδέχονταν τις προσφορές ανανέωσης ή αν θα έφευγαν ως ελεύθεροι παίκτες. Κανένας από αυτούς δεν ανταποκρίθηκε θετικά, ούτε πρόκειται να το πράξει, οπότε αποφασίστηκε να διαχωριστούν από την ομάδα και να προστεθούν στους υπόλοιπους παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεση του ο Ντομίνγκες.

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο ακούγεται για τον Παναθηναϊκό

Αν και ήταν αυτός που τους έκαναν την καλύτερη προσφορά, ο Ντομίνγκο Μπλάνκο δεν θα παραμείνει στην Ιντεπεντιέντε. Ο επιτελικός μέσος θα αποχωρήσει και τον έχει προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα. Αυτός θα είναι ο νέος του προορισμός;»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.