ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινη» και επίσημα η Αλεξανδρή!

Την απόκτηση της 32χρονης γκαρντ, Διονυσίας Αλεξανδρή ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

«Πράσινη» και επίσημα η Αλεξανδρή!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια κίνηση που τάραξε τα νερά του μπάσκετ γυναικών, καθώς συμφώνησε με την Διονυσία Αλεξανδρή που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Σήμερα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση της διεθνούς αθλήτριας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Διονυσία Αλεξανδρή για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τη διεθνή πλέι μέικερ (Ημ. γέννησης, 24/10/1989, ύψος 1.65μ.), Διονυσία Αλεξανδρή που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Διονυσία Αλεξανδρή είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός μου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση αλλά ένιωσα ότι ήταν η στιγμή για μια αλλαγή. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.