ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Νολίτο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ισπανό αριστερό εξτρέμ Νολίτο.

«Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Νολίτο»

Οι Ισπανοί αναφέρουν λοιπόν ότι οι πράσινοι ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, χωρίς να μπαίνουν φυσικά σε παραπάνω δεδομένα για την υπόθεση. Φυσικά μιλάμε για έναν τοπ επιπέδου εξτρέμ, που έχει αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο, μιας και έχει φορέσει την φανέλα των Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλης και Μπενφίκα.

Πέρυσι πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν, καθώς κατέγραψε 35 συμμετοχές και πέτυχε δύο τέρματα. Το τριφύλλι θέλει δεδομένα παίκτη σε αυτή τη θέση, αλλά μένει να φανεί αν υπάρχει όντως ενδιαφέρον. Είναι περίπτωση δύσκολh εκ προοιμίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ισπανοί σημειώνουν πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει στη La Liga.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.389 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Νολίτο αμφιταλαντεύεται για το αν θα μείνει στην La Liga ή θα συνεχίσει στο εξωτερικό

Πριν από λίγες μέρες, ο Νολίτο ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Θέλτα, όπου έπαιξε 181 παιχνίδια, σκοράροντας 52 γκολ και έδωσε 31 ασίστ. Ο Νολίτο έχει καλές πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Νολίτο, αφού εξάντλησε το συμβόλαιό του με την Θέλτα, και έχει προτάσεις από διαχειρίζεται αρκετές ομάδες της La Liga (όπως η Κάντιθ, η Αλμερία και άλλες) ενώ μάλιστα υπάρχει και ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού όπως ο Παναθηναϊκός και η Γαλατασαραϊ.

Ο Νολίτο έπαιξε την τελευταία σεζόν με τη Θέλτα συνολικά 35 παιχνίδια, πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε αρκετές ασίστ. Πριν από λίγες μέρες, ο επιθετικός έβαλε τέλος στην εξάχρονη θητεία του στην ομάδα του Βίγκο, όπου έπαιξε 181 παιχνίδια, πέτυχε 52 γκολ και έδωσε 31 ασίστ.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.