ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ο Λοντίγκιν!

Ο Γιούρι Λοντίγκιν είναι πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ο οποίος έρχεται για να αποτελέσει το δίδυμο με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα γκολποστ.

«Πράσινος» ο Λοντίγκιν!

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, μιας και όπως μετέδωσε ο BWIN ΣΠΟΡ FM 94,6 οι πράσινοι απέκτησαν τον Γιούρι Λοντίγκιν κάτω από τα γκολποστ.

Ο Λοντίγκιν έρχεται να αποτελέσει το δίδυμο κάτω από τα δοκάρια με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με τον Σωκράτη Διούδη να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας θέλει να παίζει περισσότερο.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν πραγματοποίησε μια καλή σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια που αγωνίζεται σε ομάδες της Super League. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λοντίγκιν ήταν εξαιρετικός στα ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό και δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες του τριφυλλιού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.920 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο, κατέγραψε συνολικά 50 εμφανίσεις και μάλιστα σε 20 παιχνίδια δεν δέχτηκε ούτε ένα τέρμα.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες και μάλιστα έχει ξεκινήσει από την Ξάνθη. Έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Ζενίτ, Ολυμπιακό, Γκαζιάντεπ, Άρσεναλ Τούλα και φυσικά στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πλέον μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους πράσινους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.