ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Σαντ Ρος στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός – Δεν παίζει ο Καββαδάς

Με τον Χάουαρντ Σαντ Ρος αλλά χωρίς τον Βασίλη Καββαδά, θ΄ αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λάρισα στον τέταρτο αγώνα της σειράς για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Με Σαντ Ρος στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός - Δεν παίζει ο Καββαδάς

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αφού έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε. Έτσι ο Κουβανός θα ακολουθήσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για τη θεσσαλική πόλη.

Στον αντίποδα εκτός θα μείνει ο Βασίλης Καββαδάς, παρόλο που ο Έλληνας σέντερ κατάφερε μετά από καιρό να συμμετάσχει σε ένα μέρος της προπόνησης, δείχνοντας που αφήνει πίσω του τη θλάση που τον ταλαιπώρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε πως με νίκη οι «πράσινοι» θα κάνουν το 3-1 στη σειρά και θα κλείσουν εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...