ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ώρα μηδέν στο Αιγαίο: «Πιο κοντά από ποτέ στο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία»

Οι νέες απαιτήσεις της γειτονικής χώρας στο Αιγαίο πάντα υπήρχαν, όμως αυτή τη φορά ο ίδιος πιστεύει ότι το θερμό επεισόδιο είναι πιο κοντά από ποτέ για διάφορους λόγους.

Ώρα μηδέν στο Αιγαίο: «Πιο κοντά από ποτέ στο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία»

Τη νέα περίοδο προκλητικότητας της Τουρκίας και του Προέδρου Ερντογάν στο Αιγαίο, επισημαίνει ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Λάζαρος Καμπουρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 και την εκπομπή «Πρίσμα». Οι νέες απαιτήσεις της γειτονικής χώρας στο Αιγαίο πάντα υπήρχαν, όμως αυτή τη φορά ο ίδιος πιστεύει ότι το θερμό επεισόδιο είναι πιο κοντά από ποτέ για διάφορους λόγους.

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.