Ώρα μηδέν στο Αιγαίο: «Πιο κοντά από ποτέ στο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία»
Οι νέες απαιτήσεις της γειτονικής χώρας στο Αιγαίο πάντα υπήρχαν, όμως αυτή τη φορά ο ίδιος πιστεύει ότι το θερμό επεισόδιο είναι πιο κοντά από ποτέ για διάφορους λόγους.

Τη νέα περίοδο προκλητικότητας της Τουρκίας και του Προέδρου Ερντογάν στο Αιγαίο, επισημαίνει ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Λάζαρος Καμπουρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 και την εκπομπή «Πρίσμα». Οι νέες απαιτήσεις της γειτονικής χώρας στο Αιγαίο πάντα υπήρχαν, όμως αυτή τη φορά ο ίδιος πιστεύει ότι το θερμό επεισόδιο είναι πιο κοντά από ποτέ για διάφορους λόγους.
Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ
Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox