ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Δήλωσε συμμετοχή στο Challenge Cup

Στο Challenge Cup, επιθυμούν να συμμετάσχουν τη νέα σεζόν οι ομάδες βόλεϊ του Παναθηναϊκού σε άντρες και γυναίκες.

Παναθηναϊκός: Δήλωσε συμμετοχή στο Challenge Cup

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού επιθυμεί διακαώς μια ευρωπαϊκή διάκριση για τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών για τη νέα σεζόν και με βάσει αυτό το γεγονός συγκροτούνται τα ρόστερ των ομάδων.

Όπως ξεκαθάρισε και ο Τάκης Μαλακατές στην εκπομπή του Panathinaikos24TV νωρίτερα όταν και ρωτήθηκε από τους έμπειρους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας, η διοργάνωση που για την ώρα καλύπτει τα αγωνιστικά θέλω των συγκεκριμένων ομάδων είναι το Challenge Cup, διότι εκεί υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα διάκρισης.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και η τελική λίστα από τη CEV, στο «τριφύλλι» επιθυμούν να αγωνιστούν εκεί, με το σενάριο αυτό να είναι και αυτό που επικρατεί για την ώρα.

Εφόσον οριστικοποιηθεί, οι «πράσινοι» είναι ξεκάθαρο πως θα τα δώσουν όλα την επόμενη σεζόν για να έρθει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, καθώς μην ξεχνάμε πως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, έκαναν εξαιρετικές πορείες μετά την επιστροφή τους στα ευρωπαϊκά σαλόνια, με τους άνδρες να φτάνουν ως τα ημιτελικά του θεσμού και τις γυναίκες ως τα προημιτελικά, πραγματοποιώντας πολύ σπουδαίες εμφανίσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.