ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποκάλυψη: Πρόταση στη Ριντ για να παραμείνει

Όπως αποκαλύπτει το Panathinaikos24.gr, o Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στην Τσάστιτι Ριντ για να παραμείνει στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν και βρίσκεται σε αναμονή της απάντησης από την Αμερικανίδα φόργουορντ.

Αποκάλυψη: Πρόταση στη Ριντ για να παραμείνει

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε στάδιο στελέχωσης του ρόστερ για την επόμενη σεζόν, με την Λολίτα Λύμουρα να τρέχει τον προγραμματισμό σύμφωνα και με το τεχνικό επιτελείο και την Ελένη Καπογιάννη.

Όπως αποκαλύπτει το Panathinaikos24.gr, η διοίκηση της ομάδας έχει κάνει πρόταση στην Τσάστιτι Ριντ ώστε να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, με το «τριφύλλι» να βρίσκεται σε αναμονή της απάντησης της.

Η 33χρονη φόργουορντ, βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από το 2019, είναι από τις κορυφαίες αθλήτριες της ομάδας και με την «πράσινη» φανέλα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της σεζόν 20-21.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τη φετινή χρονιά βοήθησε το «τριφύλλι» να φτάσει στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και να κοντράρει τον Ολυμπιακό στους τελικούς του πρωταθλήματος, χωρίς ευτυχή κατάληξη παρά την ισοφάριση της σειρά σε 2-2.

Πλέον στην ομάδα, περιμένουν την απάντηση της Αμερικανίδας, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει γι΄ ακόμα μια σεζόν στο «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.