ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο Λοντίγκιν ήρθε και τα καλύτερα έρχονται!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την απόκτηση του Λοντίγκιν από τον Παναθηναϊκό, που κινήθηκε αστραπιαία, για να γίνει πολύ δυνατός στην θέση «1».

Ο Λοντίγκιν ήρθε και τα καλύτερα έρχονται!

Από τα παλιά χρόνια η θέση του τερματοφύλακα, ήταν από τις πιο καθοριστικές για τις ομάδες. Έχεις καλό τερματοφύλακα; Έχεις κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα, για να έχεις και καλή ομάδα. Δεν έχεις καλούς τερματοφύλακες; Μπορεί μία προσπάθεια να πάει στράφι.

Η απόκτηση του Λοντίγκιν, που κατά γενική ομολογία ήταν στην τριάδα των καλύτερων γκολκίπερ τη φετινή σεζόν κάνει τον Παναθηναϊκό μοναδικό από όλες τις ομάδες σε δίδυμο γκολκίπερ.

Ο Σωκράτης Διούδης είναι λογικό να θέλει να παίζει, έχασε την θέση του από τον Μπρινιόλι, οπότε εδώ και καιρό ψάχνεται να πάει σε ομάδα, που θα παίζει βασικός. Τον χειμώνα βρήκε την Λέγκια, που δεν έδινε χρήματα στον Παναθηναϊκό, όμως, αλλά και επειδή δεν μπορούσαν οι «πράσινοι» τότε να βρουν άλλον τερματοφύλακα δεν προχώρησε κάτι. Η λογική λέει τώρα, ότι ο Διούδης θα πάει σε μία ομάδα, που θα είναι βασικός.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με αυτό το δεδομένο το δίδυμο Μπρινιόλι, Λοντίγκιν δεν το έχει άλλη ομάδα. Θα υπάρχει ανταγωνισμός προς όφελος του Παναθηναϊκού, που θα είναι πολύ δυνατός κάτω από τα δοκάρια και σε μία καίρια θέση θα έχει ήσυχο το κεφάλι του, όταν άλλες ομάδες δεν έχουν καν βασικό. Και πολύ καλά έκανε ο Παναθηναϊκός και έκλεισε τον Ρώσο τερματοφύλακα με Ελληνικό διαβατήριο, διότι πλέον είναι γεμίζει κάτω από τα δοκάρια, που είναι μία βασική θέση και πάει για τα επόμενα.

Θα πω και αλλά δύο πράγματα. Το τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού έχει ενισχυθεί έχει γίνει όπως πρέπει, και όχι όπως ήταν, και πλέον στα χέρια του Γιοβάνοβιτς φθάνουν πολλές επιλογές και έχει να επιλέξει. Για αυτό και φέτος θα γίνουν ακόμα καλύτερες μεταγραφές με παίκτες, που θα έρθουν να κάνουν την διαφορά σε κάποιες θέσεις, η παίκτες που θα ανεβάσουν την ποιότητα ώστε να υπάρχουν πολλές καλές λύσεις στο ρόστερ, κάτι που δεν συνέβη την σεζόν που τελείωσε.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.