ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πυρκαγιά: Σε ύφεση η φωτιά στο Πανόραμα Βούλας – Τα νεότερα από την περιοχή (vids)

Σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις για αναζωπυρώσεις σε Βούλα και Γλυφάδα.

Πυρκαγιά: Σε ύφεση η φωτιά στο Πανόραμα Βούλας - Τα νεότερα από την περιοχή (vids)

Σύμφωνα με ανακοίνωση την Πυροσβεστική σήμερα το πρωί «η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εχθές 04/06/2022 στην Γλυφάδα Αττικής είναι σε ύφεση. Οι δυνάμεις που επιχειρούν ενισχύθηκαν με Πυροσβέστες, οχήματα και πεζοπόρα τμήματα από τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς και Δυτικής Ελλάδας, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας».

Στη ζώνη της πυρκαγιάς εξακολουθούν να επιχειρούν, 283 πυροσβέστες με 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 65 οχήματα, το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «ΟΛΥΜΠΟΣ», ομάδα Σ.μη.Ε.Α., 2 Α/Φ και 2 Ε/Π εκ των οποίων το ένα (1) ως συντονιστικό.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.661 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνδρομή παρέχουν, η ΕΛ.ΑΣ. με 100 αστυνομικούς και 38 οχήματα, μεγάλος αριθμός εθελοντών πυροσβεστών και εθελοντικών πυροσβεστικών οχημάτων, καθώς και υδροφόρες της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ολονύχτια μάχη να μην εξαπλωθεί η φωτιά

Στη διάρκεια της νύχτας ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούσαν στα σημεία που πέρασε η φωτιά, υπό τον φόβο ενδεχόμενων αναζωπυρώσεων. Λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ, ενεργό παρέμενε το μέτωπο στο κοιμητήριο Βούλας. Ωστόσο οι άνεμοι έχουν πέσει.

Μετά και την απομάκρυνση των εναέριων μέσων, ενισχύθηκαν οι επίγειες δυνάμεις, ενώ με το ξημέρωμα επανήλθαν στη μάχη. Στις 9:00 το πρωί της Κυριακής, ενημέρωση για την πυρκαγιά θα πραγματοποιήσει η ηγεσία του υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας και του πυροσβεστικού σώματος, οι οποίοι βρίσκονταν στη Βάρη μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.