ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μια μεγάλη διαφορά απ’ όλα τα άλλα: Το σουβλάκι-γίγας με το μυστικό συστατικό που τρελαίνει Έλληνες και τουρίστες (Pics)

Οριστικό: Αυτό είναι το κορυφαίο σουβλάκι στην Ελλάδα.

Μια μεγάλη διαφορά απ’ όλα τα άλλα: Το σουβλάκι-γίγας με το μυστικό συστατικό που τρελαίνει Έλληνες και τουρίστες (Pics)

Όταν διαβάζεις συνέχεια για το καλύτερο σουβλάκι στην Αθήνα, το καλύτερο στην τάδε περιοχή, η αλήθεια είναι πως κουράζεσαι με όλη αυτή την υπερβολή και το ακραίο μάρκετινγκ. Μόνο που εδώ δεν εκφράζουμε προσωπική άποψη. Το tripadvisor το λέει. Αν μπεις στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα, θα δεις ότι στην κορυφή των σουβλακίων, βρίσκεται ο Θανάσης. Όπως όμως συμβαίνει συχνά, είτε μιλάμε για τη Eurovision είτε για τα drafts του NBA, η δεύτερη θέση είναι αυτή που θα κάνει τη μεγάλη καριέρα και η πρώτη θα χαθεί.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ