ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξέσπασε ο Παπαπέτρου για διαιτησία και όχι μόνο: «Ντρέπομαι για αυτό που είδαν όλοι»!

Έξαλλος ο Ιωάννης Παπαπέτρου για τις συνθήκες του σημερινού αγώνα, την διαιτησία και όχι μόνο.

Ξέσπασε ο Παπαπέτρου για διαιτησία και όχι μόνο: «Ντρέπομαι για αυτό που είδαν όλοι»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του «τριφυλλιού»:

«Θα πω μερικά πράγματα, δεν θα μιλήσω αγωνιστικά. Θα πω 2-3 πράγματα όμως που είναι πολύ σημαντικά. Αρχικά συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό και στην ομάδα της Λάρισας. Παίζουν πολύ καλό μπάσκετ και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Και θέλω να πω κάποια πράγματα που δεν είναι για τη Λάρισα.

Είμαι 9 χρόνια επαγγελματίας. Έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Σε ένα γήπεδο το οποίο ξεκολλάει μία πινακίδα και φεύγει και κάνω ράμματα στο γόνατό μου στο ημίχρονο γιατί δεν δεν υπάρχει ασφάλεια, γιατί η πινακίδα κρατιέται με σάκους άμμου.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γήπεδο έχει 50 βαθμούς οι παίκτες δεν μπορούν να παίξουν, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει και παίζουμε μπάσκετ. Δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι κι αν χάσαμε. Είμαι 28 χρονών, έχω παίξει 9 χρόνια και στις δύο πλευρές. Δεν με νοιάζει ποιος κέρδισε.

Μιλάμε για ένα άθλημα που υποτίθεται είναι το καλύτερο στην Ελλάδα και θα πω και κάτι άλλο, ένας παίκτης μπαίνει στο παρκέ και εκτίθεται και δεν μπορεί να μιλήσει και είδατε όλοι τι έγινε σήμερα. Δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα τιμωρηθώ, αλλά ντρέπομαι που είμαι μέρος όλου αυτού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.