ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Έχει εντοπίσει στόπερ ο Παναθηναϊκός – Θα είναι ήσυχος με Λοντίγκιν»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα… καλά που προσφέρει η απόκτηση Γιούρι Λοντίγκιν στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει βρει κεντρικό αμυντικό.

Νικολογιάννης: «Έχει εντοπίσει στόπερ ο Παναθηναϊκός - Θα είναι ήσυχος με Λοντίγκιν»

Σωστή κίνηση χαρακτήρισε την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν από την πλευρά του Παναθηναϊκού, δεδομένων της ποιότητάς του αλλά και της διαφαινόμενης αποχώρησης του Σωκράτη Διούδη, στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. «Έρχεται σαν δεύτερος αλλά για να διεκδικήσει θέση βασικού ο Λοντίγκιν. Ο Μπρινιόλι δεν προκύπτει ότι ψάχνεται για να φύγει, αντιθέτως αυτό φαινόταν με τον Διούδη. Με τον Λοντίγκιν έχει ήσυχο το κεφάλι του ο Παναθηναϊκός, είναι μια επιλογή του Γιοβάνοβιτς ανάμεσα σε άλλες περιπτώσεις που είχε στα χέρια του. Είναι φιλόδοξο παιδί, έφτασε σε υψηλό επίπεδο. Είναι μια σωστή κίνηση αυτή», είπε μεταξύ άλλων. O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι υπάρχει στόπερ που είναι στο στόχαστρο, χωρίς αυτός να είναι ο Βούρος ο οποίος όντως είναι στη λίστα των «πράσινων» αλλά μέχρι εκεί αφού έχουν βρει κάτι άλλο. Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας και έως το τέλος του μήνα θα ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι στον Παναθηναϊκό με Χουάνκαρ και Γκατσίνοβιτς αντίστοιχα. Ενώ σχετικά με το θέμα του χαφ, ανέφερε ότι θα υπάρχει εξέλιξη και πως ο Μπλάνκο δεν είναι ελεύθερος, καθώς θα πρέπει το «τριφύλλι» να πληρώσει πολλά χρήματα για τα δικαιώματά του και είναι δύσκολη η περίπτωσή του. Ακούστε εδώ το ηχητικό:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.