ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χειρουργείο για τον Παπαπέτρου (pic)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, μετά από την διαφημιστική πινακίδα που έπεσε στο πόδι του.

Χειρουργείο για τον Παπαπέτρου (pic)

Στη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λάρισα ο Ιωάννης Παπαπέτρου τραυματίστηκε στο γόνατο επειδή έπεσε πάνω στο πόδι του μια διαφημιστική πινακίδα.

Έκανε ράμματα στο πόδι του αλλά σήμερα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

«Καλημέρα από το χειρουργείο», ανέφερε ο αρχηγός του «τριφυλλιού», που κινδύνεψε σε μία ανύποπτη φάση, με την διαφημιστική πινακίδα, που στηριζόταν από σακιά άμμου, να του πέφτει στο πόδι και ευτυχώς να γλιτώνει τα χειρότερα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σχετική ανάρτηση:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...