ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εκτός προπονήσεων ο Παπαπέτρου και αμφίβολος για την Τετάρτη!

Ο Παπαπέτρου πέρασε την πόρτα του χειρουργείου λόγω του σκισίματος στο γόνατο από την διαφημιστική πινακίδα και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για δύο μέρες, ενώ η συμμετοχή του την Τετάρτη είναι αμφίβολη.

Εκτός προπονήσεων ο Παπαπέτρου και αμφίβολος για την Τετάρτη!

Μετά την ήττα των «πρασίνων» στη Λάρισα και το 2-2 στη σειρά των ημιτελικών, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του Game 5 στο ΟΑΚΑ ξεκινά και ο Γιώργος Βόβορας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο αρχηγός της ομάδας βρέθηκε στο χειρουργείο προκειμένου να περιποιηθεί το τραύμα που αποκόμισε το απόγευμα της Κυριακής (05/06) στο κλειστό της Νεάπολης και αναμένεται να απουσιάσει από τις προπονήσεις τις επόμενες δύο ημέρες. Ως αποτέλεσμα, η συμμετοχή του στο τελευταίο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη και ακολουθείται από ερωτηματικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.