ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επίσκεψη Γιαννακόπουλου στην ΕΟΚ – «Μέχρι να πουληθεί η ομάδα δεν θα ανεχτώ να μας κλέβετε»!

Στα γραφεία της ΕΟΚ βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και άφησε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας και των τελικών του πρωταθλήματος.

Επίσκεψη Γιαννακόπουλου στην ΕΟΚ - «Μέχρι να πουληθεί η ομάδα δεν θα ανεχτώ να μας κλέβετε»!

Για πρώτη φορά από την ημέρα που αποστασιοποιήθηκε από τα θέματα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τοποθετήθηκε για τη διαιτησία, Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ, ήταν οργισμένος για τις διαιτησίες που έχει αντιμετωπίσει τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός με αποκορύφωμα το τέταρτο ματς στη Λάρισα για τα ημιτελικά των πλέι οφ και φέρεται να ξέσπασε συνομιλώντας με τον ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο.

Το περιεχόμενο των συζητήσεων δεν έχει γίνει γνωστό, όμως όσοι ήταν παρευρισκόμενοι, άκουσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τονίζει προς τον Λιόλιο πως «μέχρι να πουληθεί η ΚΑΕ δεν σας επιτρέπω να μας κλέψετε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επίσκεψη του DPG ήταν ολιγόλεπτη και στη συνέχεια αποχώρησε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.