ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί του Καρλίτος (Pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τα πεπραγμένα του Καρλίτος τη φετινή σεζόν.

Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί του Καρλίτος (Pic)

Ο Καρλίτος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, με τον Ισπανό να σημειώνει αρκετά σημαντικά γκολ, ενώ υπενθυμίζουμε πως ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο στο Κύπελλο Ελλάδας για να ακολουθήσει η πορεία προς τον τελικό και η κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Καρλίτος τη φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες σημείωσε 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν ο δεύτερος στη σχετική λίστα της ομάδας πίσω από τον Παλάσιος, ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ σε σύνολο 1911 λεπτών που αγωνίστηκε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.