ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αίτημα της Λάρισα για τριάδα διεθνών ρέφερι κόντρα στο «τριφύλλι»

Με επίσημο αίτημα η ΚΑΕ Λάρισα, ζήτησε από την ΕΟΚ τον ορισμό τριών διεθνών διαιτητών, για το πέμπτο ματς των ημιτελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αίτημα της Λάρισα για τριάδα διεθνών ρέφερι κόντρα στο «τριφύλλι»

Σε πέμπτο και τελευταίο ματς, θα κριθεί η είσοδος στα τελικά του πρωταθλήματος για μια εκ των Λάρισα και Παναθηναϊκού.

Τα διαιτητικά σφυρίγματα ειδικά στο τέταρτο ματς στη θεσσαλική πόλη σήκωσαν αρκετή συζήτηση, με τις «πράσινες» διαμαρτυρίες να είναι εντονότατες.

Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, η ΚΑΕ Λάρισα έκανε επίσημο αίτημα στην ΕΟΚ, ζητώντας τον ορισμό τριών διεθνών διαιτητών στην αναμέτρηση της Τετάρτης (8/6), όπου και θα κριθεί το εισιτήριο για τους τελικούς.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.853 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...