ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνοδινός: «Καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ – Να φτάσει ο Α.Ο ψηλότερα»!

Ο Θεόδωρος Συνοδινός που έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρεία του Ερασιτέχνη, με προσωπική του δήλωση, ευχήθηκε καλή τύχη και δύναμη στο νέο Δ.Σ.

Συνοδινός: «Καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ - Να φτάσει ο Α.Ο ψηλότερα»!

Τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την ψήφο τους, ανανέωσαν τη θητεία του Παναγιώτη Μαλακατέ στον προεδρικό θώκο του ΑΟ.

Ο έτερος υποψήφιος για την προεδρεία της «μάνας του λόχου» Θεόδωρος Συνοδινός με προσωπική του δήλωση, σχολίασε την επανεκλογή του κου. Μαλακατέ και ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ, να φτάσει ψηλότερα τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Οι εκλογές στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο έλαβαν τέλος και τα μέλη της «μάνας του λόχου» εξέλεξαν νέο ΔΣ με πρόεδρο τον κο. Τάκη Μαλακατέ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγχαρητήρια στο νέο ΔΣ και εύχομαι καλή δύναμη και όρεξη για να πάει ο Παναθηναϊκός μας εκεί που πραγματικά του αξίζει…

Θεόδωρος Συνοδινός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.