ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάρλια: «Στο τέλος της ημέρας είμαι ικανοποιημένος για όσα πετύχαμε στην ομάδα»

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό ένα χρόνο αφότου έγινε μέλος των «πρασίνων», μίλησε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Σάρλια: «Στο τέλος της ημέρας είμαι ικανοποιημένος για όσα πετύχαμε στην ομάδα»

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αναφέρθηκε σε όσα πέτυχαν τη φετινή σεζόν οι «πράσινοι», ενώ έθεσε και τους στόχους της επόμενης χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «sportske.jutarnji.hr», ο Κροάτης στόπερ:

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι 100% ικανοποιημένος, καθώς είναι δύσκολο για κάθε ποδοσφαιριστή να πρέπει να μένει στον πάγκο για ένα ή για περισσότερα παιχνίδια. Κοιτάζω, όμως, το σύνολο της σεζόν, τους στόχους που πετύχαμε, το πρώτο τρόπαιο της καριέρας μου και τα 2000 λεπτά σε έναν τεράστιο σύλλογο. Δεν είναι λίγα όλα αυτά, σε καμία περίπτωση.

Όσο περνούσε η σεζόν έπαιζα ολοένα και καλύτερα. Έδειξα με την συμπεριφορά μου πως είμαι παίκτης της ομάδας και έβαλα το σύνολο πάνω από όλα. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιχνίδια, την σχέση με την ομάδα και με όλα στο τέλος της ημέρας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν:

«Ο στόχος της χρονιάς ήταν να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν έξτρα, όπως έγινε με το Κύπελλο. Τώρα η ομάδα κοιτάζει την ενίσχυσή της, καθώς κάποια συμβόλαια έληξαν, με στόχο να φτάσει παραπάνω την επόμενη σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...