ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αισιοδοξία για «χρυσή τομή» Παναθηναϊκού – Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός και Χούανκαρ έχουν νέο κύκλο επαφών, με τις δύο πλευρές να είναι αισιόδοξες σχετικά με την επικείμενη συμφωνία.

Αισιοδοξία για «χρυσή τομή» Παναθηναϊκού - Χουάνκαρ

Το θέμα της ανανέωσης του Χουάνκαρ έχει μπει προτεραιότητα στο «τριφύλλι», με τις δύο πλευρές να έχουν ανοίξει δεύτερο κύκλο επαφών, μετά τις αρχικές απαιτήσεις του Ισπανού μπακ που κρίθηκαν υπερβολικές.

Ο νέος κύκλος των επαφών των εμπλεκομένων, για την ώρα δείχνει αισιοδοξία ως προς την παραμονή του παίκτη στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Τώρα σχετικά με τις απολαβές του, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε αισθητά, ενώ και η πλευρά του παίκτη κατανόησε πως δεν χρειάζεται να υπάρχει παραλογισμός σχετικά με τα αρχικά ποσά που είχε ζητήσει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 15.997 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ώρα υπάρχει καλό κλίμα και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει «happy end» στην υπόθεση παραμονή του 32χρονου μπακ στο «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.