ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τέταρτη δόση εμβολίου, υποχρεωτική για όλους!

Ανήσυχος για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εμφανίστηκε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης.

Τέταρτη δόση εμβολίου, υποχρεωτική για όλους! | panathinaikos24.gr

Ανήσυχος για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εμφανίστηκε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης. Μάλιστα, ο ίδιος, ερωτηθείς για τη χορήγηση τέταρτης δόσης εμβολίου το φθινόπωρο, έθεσε νέα δεδομένα για όσους νόσησαν με Covid.

«Φύγε ρε πατσαβ…»: Μετά τις μπουνιές με τον Light o SNIK βρίζει on camera τη σύντροφό του (Vid)
«Φύγε ρε πατσαβ…»: Μετά τις μπουνιές με τον Light o SNIK βρίζει on camera τη σύντροφό του (Vid) 3.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο μεγάλος φόβος είναι ότι θα έχουμε επανάληψη του περασμένου καλοκαιριού την περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου. Τώρα, με τα αφρικανικά στελέχη, το 4.5, ο ιός μπορεί να φέρει ακόμα χειρότερες εκπλήξεις. Οι εν λόγω παραλλαγές της Όμικρον είναι αρκετά παθογόνες και πάρα πολύ μεταδοτικές. Ήδη, υπάρχουν ανησυχητικά φαινόμενα», επισήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, ο κ. Παυλάκης αναφέρθηκε στους 3 μύθους γύρω από τον κορωνοϊό:

  1. Η πανδημία τελείωσε
  2. Τα εμβόλια προστατεύουν απόλυτα
  3. Ο ιός θα γίνει γριπούλα.

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος είχε πει πως οι υποπαραλλαγές 4 και 5 του κορωνοϊού θα είναι πιο ανησυχητικές από την ευλογιά των πιθήκων και πρέπει να υπάρχει ισορροπία στην καθημερινή ζωή και στα μέτρα προστασίας. Ωστόσο τόνισε ότι είμαστε σε σαφή αποδρομή της πανδημίας, ενώ έχουμε και περισσότερα «όπλα» για να την αντιμετωπίσουμε. Ανέφερε ότι κατά την άποψή του η τέταρτη δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού θα πρέπει να είναι υποχρεωτική για όλους από τον Σεπτέμβρη, δείχνοντας ουσιαστικά το… δρόμο που θα ακολουθηθεί.

Πηγή: instanews.gr

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close