ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινα» μετάλλια για την Άρση Βαρών ΑμεΑ

Το τμήμα Άρσης Βαρών ΑμεΑ του Παναθηναϊκού, έκανε την καλύτερη του παρουσία σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα με δύο χάλκινα μετάλλια.

«Πράσινα» μετάλλια για την Άρση Βαρών ΑμεΑ

Το τμήμα άρσης βαρών ΑμεΑ του Παναθηναϊκού έκανε σήμερα την καλύτερη του παρουσία σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα με δύο χάλκινα μετάλλια.

Oι «Άτλαντες» του Παναθηναϊκού στην άρση βαρών σε πάγκο έγραψαν ιστορία, καθώς οι Παύλος Μάμαλος και Αλέξανδρος Κανέλλος κατάφεραν και ανέβηκαν στο βάθρο, υπό τις οδηγίες του κόουτς Κώστα Σαλπιγγίδη.

Ο Παύλος Μάμαλος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από έξι χρόνια στην κατηγορία των 108 κιλών και σήκωσε 125 κιλά. Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Κανέλλος συμμετείχε στην κατηγορία των 88 κιλών σηκώνοντας 100 κιλά και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Θέλει να πετάξει τον Παναθηναϊκό έξω από τη Λεωφόρο η ΕΟΚ, «Ή στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” ή δεν θα παίξουμε!» η απάντηση του τριφυλλιού
Θέλει να πετάξει τον Παναθηναϊκό έξω από τη Λεωφόρο η ΕΟΚ, «Ή στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” ή δεν θα παίξουμε!» η απάντηση του τριφυλλιού 15.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.