ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζέιμς: «Στον Ολυμπιακό; Μόνο αν δεν είχα άλλη πρόταση και έπρεπε να αποσυρθώ»!

O Mάικ Τζέιμς απάντησε σε ερώτηση φίλου του Ολυμπιακού για το αν θα ερχόταν στους «ερυθρόλευκους».

Τζέιμς: «Στον Ολυμπιακό; Μόνο αν δεν είχα άλλη πρόταση και έπρεπε να αποσυρθώ»!

Φίλος του Ολυμπιακού έστειλε στον Μάικ Τζέιμς για το αν θα συνέχιζε την καριέρα του ποτέ στον Πειραιά.

Ένας χρήσης του Twitter του είπε λοιπόν: «Και πάλι, ο Ολυμπιακός θα είναι στο Final Four Μάικ. Εσύ θα είσαι σπίτι σου και για άλλη μια σεζόν θα το βλέπεις από την τηλεόραση».

Ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε γρήγορα, τονίζοντας: «Αμφιβάλλω, αλλά φαντάζομαι για αυτόν τον λόγο παίζουμε. Για να μάθουμε τι θα συμβεί».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρώτος… επέστρεψε, γράφοντας με τη σειρά του: «Σου κάνω πλάκα φίλε, είσαι ένας τρομερός παίκτης και ένας ωραίος τύπος. Ανυπομονώ να σε δω ξανά στα παρκέ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.