ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Έχει εντοπίσει μια-δύο περιπτώσεις εξτρεμ ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε τα δεδομένα στο κομμάτι των μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος συνεχίζει την αναζήτηση ενίσχυσης με ποιοτικούς παίκτες.

Νικολογιάννης: «Έχει εντοπίσει μια-δύο περιπτώσεις εξτρεμ ο Παναθηναϊκός»

Συνεχίζει το… ψάξιμο για την ποιοτική του αναβάθμιση ο Παναθηναϊκός, που φαίνεται να έχει εντοπίσει σε αυτό το πλαίσιο και κάποιες περιπτώσεις εξτρεμ, όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Θα δούμε αν θα κλείσει σύντομα ο στόπερ που είχαμε πει πρόσφατα, σίγουρα υπάρχουν χαφ στο στόχαστρο. Το όνομα του Μπλάνκο έχει βγει αλλά είναι δύσκολη περίπτωση. Υπάρχει κι άλλος χαφ στα υπόψη, εξτρεμ έχουν εντοπίσει οι πράσινοι επίσης και κοιτούν μια-δύο περιπτώσεις. Και φορ θέλουν, για να είναι και στην προετοιμασία. Χρειάζεται προσπάθεια, χρήματα και υπομονή για ένα έρθει ένας καλός επιθετικός που θα κάνει την διαφορά αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πίεση», είπε μεταξύ άλλων.

O έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι μέσα στην εβδομάδα θα πέσουν οι υπογραφές με τον Χουάνκαρ και κατέγραψε το πως το «τριφύλλι» έφτασε σε συμφωνία με τον Ισπανό μπακ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.487 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Πήλιο το πρώτο διάστημα και μετά θα μεταβεί στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ενώ ανέφερε πως ο τραυματισμός του Κώτσιρα στην Εθνική δεν είναι κάτι το σοβαρό, καθώς σε 10-15 μέρες θα είναι έτοιμος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.