ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Big deal Παναθηναϊκού και Stoiximan!

Η Stoiximan θα είναι ο νέος μεγάλος χορηγός του Παναθηναϊκού, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ.

Big deal Παναθηναϊκού και Stoiximan!

Όπως αποκάλυψε το SDNA, o Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την εταιρία Stoiximan για τα επόμενα χρόνια. Το deal αυτό αναμένεται να φέρει ένα πολύ σημαντικό ποσό, που θα χρησιμοποιηθεί φυσικά για την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος του τριφυλλιού.

Μέσα στις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις. Παράλληλα, ο χορηγός αυτός αναμένεται να μπει στη φανέλα και φυσικά να προσαρμοστεί στα χρώματα του τριφυλλιού.

Μια πολύ σημαντική επιτυχία για την πράσινη ΠΑΕ, που δείχνει ότι συνεχώς κάνει βήματα προς το καλύτερο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.