ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντός: «Η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας να αντιμετωπιστεί με σεβασμό» (pic)

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα της διαιτησίας και έστειλε διάφορα... μηνύματα.

Κοντός: «Η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας να αντιμετωπιστεί με σεβασμό» (pic) | panathinaikos24.gr

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τη διαιτησία στο μπάσκετ. Για παράδειγμα έγινε η επίσκεψη Γιαννακόπουλου στην ΕΟΚ, η ανακοίνωση της Λάρισας κτλ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πήρε θέση μέσω της ανάρτησης του διευθυντή επικοινωνίας της Δημήτρη Κοντού.

Παναθηναϊκός: Φουντώνουν τα σενάρια για Σφαιρόπουλο – Σύντομα η οριστική απόφαση
Παναθηναϊκός: Φουντώνουν τα σενάρια για Σφαιρόπουλο – Σύντομα η οριστική απόφαση 4.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός:

«Είναι νωρίς ακόμα για να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το νέο καθεστώς σε ΕΟΚ – ΚΕΔ είναι προκατειλημμένο κατά του Παναθηναικού λόγω της πολυετούς προσπάθειας των ιδιοκτητών του ΟΣΦΠ να συνδυάσουν εσφαλμένα το προηγούμενο καθεστώς με την ΚΑΕ ΠΑΟ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα παράπονο από τους διαιτητές αναγνωρίζοντας πως και εκείνοι πιθανό να έχουν μία κακή μέρα στην απόδοσή τους. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι σε περίπτωση πρόκρισής μας στους τελικούς ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπιστεί με τον απαραίτητο σεβασμό που πρέπει να λαμβάνει η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, η πολυνίκης ομάδα της χώρας που επί δεκαετίες κρατάει το μπάσκετ ψηλά και δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς να ζουν από το μπάσκετ. Ήρθε η ώρα των τελικών και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι οι διαιτητές θα διαψεύσουν με την απόδοσή τους όσους τυχούν πιστεύουν ότι αυτοί κοιτάζουν τις διαφορές πόντων και τις ανατροπές στους αγώνες και θα επικεντρωθούν στο να υπάρξει απόλυτη δικαιοσύνη στα σφυρίγματά τους, το οποίο άλλωστε θα έπρεπε να είναι και το μοναδικό τους μέλημα».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close