ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με Παπαπέτρου η 12αδα κόντρα στην Λάρισα

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου συμπεριλήφθηκε την τελευταία στιγμή στην δωδεκάδα κόντρα στην Λάρισα.

Παναθηναϊκός: Με Παπαπέτρου η 12αδα κόντρα στην Λάρισα

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου που δεν προπονήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες, την τελευταία στιγμή συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για τον 5ο ημιτελικό με την Λάρισα.

Παράλληλα εκτός έμεινε ξανά ο Καββαδάς.

Αναλυτικά οι 12άδες:

Παναθηναϊκός (Βόβορας): Σίβα, Μέικον, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Ουάιτ, Νέντοβιτς, Χουγκάζ, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ Ρος

Δήλωση «τρέλα» από τον Ναν: «Γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid)
Δήλωση «τρέλα» από τον Ναν: «Γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid) 15.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λάρισα (Τακιανός): Χάντσον, Κρουμπάλι, Τσαϊρέλης, Βησσαρίου, Σπυρόπουλος, Αστεριάδης, Ζάρας, Καράμπελας, Παπαντωνίου, Μπέρζινς, Μάριτς, Μούντι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...