ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιστροφή Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα.

Επιστροφή Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ

Στο ΟΑΚΑ μετά από δύο χρόνια επιστρέφει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού κάθεται στις κερκίδες του κλειστού προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Λάρισα.

Η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ έρχεται δύο ημέρες μετά το «ντου» στο γραφείο του Λιόλιου, όταν και εξέφρασε σε έντονο ύφος τη δυσαρέσκειά του για την… ανεκδιήγητη διαιτησία του game 4 στην Λάρισα, διαμηνύοντας στον πρόεδρο της ΕΟΚ πως μέχρι να πουληθεί ο Παναθηναϊκός ο ίδιος δε θα επιτρέψει να τον κλέβουν εντός του παρκέ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ