ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αγριεμένος Παναθηναϊκός, διέλυσε τη Λάρισα και “βλέπει” Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε τη Λάρισα να φτάσει ούτε τους πενήντα πόντους και με εμφάνιση αντάξια της φανέλας του, πήρε πανηγυρικά τη νίκη (89-43) και την πρόκριση στους τελικούς της Basket League.

Αγριεμένος Παναθηναϊκός, διέλυσε τη Λάρισα και

Το ματς

O Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 3-0 με τρίποντο του Ουάιτ. Η Λάρισα μείωσε γρήγορα σε 3-2, όμως η συνέχεια ανήκε στον Παναθηναϊκό. Με συνεχόμενους πόντους του Παπαπέτρου και του Παπαγιάννη οι πράσινοι έκαναν ένα 9-0 και πήγαν την διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο. Με τρίποντα του Νέντοβιτς και του αρχηγού του τριφυλλιού το σκορ πήγε στο 20-7. Το κρεσέντο από τα 6,75 συνεχίστηκε και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 28-12.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε όπως ολοκληρώθηκε και το πρώτο. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα γρήγορο 4-0 και η διαφορά πήγε για πρώτη φορά στο +20 (32-12). Η Λάρισα αντέδρασε και κατάφερε να ρίξει την διαφορά στους 15 (34-19). Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τρίποντο του Μέικον ο Παναθηναϊκός ξαναπήγε στο +19 (38-19). Το τριφύλλι συνέχιζε να πατάει γκάζι και με τρομερή ευστοχία από τα 6,75 εκτόξευσε την διαφορά στο +26 (45-19). Τελικά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους πράσινους με 46-23.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι και στο δεύτερο ημίχρονο συνέχιζαν να παίζουν πολύ καλή άμυνα και να έχουν σταθερό προβάδισμα άνω των 20 πόντων. Το τρίποντο του Νέντοβιτς 8 λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου η διαφορά πήγε στο +25.  Με πέντε συνεχόμενους πόντους του Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα με 59-33. Τα… απανωτά πράσινα τρίποντα είχαν ως αποτέλεσμα και η τρομερή άμυνα του τριφυλλιού είχε ως αποτέλεσμα οι πράσινοι να ολοκληρώσουν το τρίτο δεκάλεπτο με 73-35.

Με επιμέρους σκορ 14-1 ξεκίνησε την τέταρτη περίοδο ο Παναθηναϊκός, που τον έστειλε στο +51 (87-36) στην αρχή της τέταρτης περιόδου. Από εκείνο το σημείο και μέχρι τη λήξη, το παιχνίδι έγινε πολύ ελεύθερο, με το τελικό σκορ να ήταν το 89-43. Τα δεκάλεπτα: 28-12, 46-23, 73-35, 89-43  

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.