ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Αν θες να πάρεις τίτλο, πρέπει να παίξεις άμυνα»

Ολα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας μετά τη νίκη επί της Λάρισας και ενόψει των τελικών με ΟΣΦΠ.

Βόβορας: «Αν θες να πάρεις τίτλο, πρέπει να παίξεις άμυνα»

Ολα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας μετά τη νίκη επί της Λάρισας και ενόψει των τελικών με ΟΣΦΠ.

Όσα είπε ο Γιώργος Βόβορας στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη Λάρισα, έκανε εξαιρετική σειρά. Είναι πολύ καλά δουλεμένη. Αξίζει το σεβασμό όλων. θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση. Το θέλαμε πάρα πολύ, είχαμε μεγάλη επιθυμία και το δείξαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Με αυτή τη νοοτροπία πρέπει να συνεχίσουμε στους τελικούς και με αυτή τη νοοτροπία θα πάμε μπροστά.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση. πρέπει να δώσουμε έμφαση στην άμυνα. Έχουμε πολλούς τρόπους να σκοράρουμε, αν θες να πάρεις τίτλο πρέπει να παίξεις άμυνα. Σήμερα παίξαμε έναν τελικό. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα καταθέσουμε την καρδιά του πρωταθλητή και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα σκήπτρα μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.