ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: “Χαρήκαμε που επέστρεψε ο Γιαννακόπουλος – Ολοι μαζί να ειμαστε σαν γροθιά”

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήρε θέση για την επιστροφή Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ, αλλά και για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του από μερίδα οπαδών.

Παπαπέτρου:

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήρε θέση για την επιστροφή Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ, αλλά και για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του από μερίδα οπαδών.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την νοοτροπία του Παναθηναϊκού στο Game 5: «Αντιδράσαμε, σίγουρα. Παίξαμε πιο δυνατά, στο επίπεδό μας. Εννοώ από άποψη ενέργειας και προσπάθειας. Βγάλαμε θέληση και εγωισμό, θέλουμε να τα πάρουμε και στους τελικούς μαζί μας αυτά».

Για τον τραυματισμό του: «Είναι μια περίεργη κατάσταση, δεν το έχω ανοίξει ακόμα να δω πώς είναι. Οι γιατροί στην ομάδα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, με έχουν βοηθήσει. Είμαι καλά».

Για την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ: «Θέλω να πω ότι όλοι στον σύλλογο είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο κ. Γιαννακόπουλος, ήρθε στο γήπεδο. Είχαμε τη στήριξή του στο γήπεδο μετά από δύο χρόνια. Μας δίνει δύναμη και τεράστια χαρά. Είναι ένας άνθρωπος με απεριόριστη προσφορά στον σύλλογο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.846 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλω να μιλήσω και για μια μικρή μερίδα κόσμου που αποδοκίμασε τον ερχομό του. Κάνει κακό στον Παναθηναϊκό αυτή η μικρή μερίδα και πρέπει να απομονωθεί. Τα λέω από την καρδιά μου αυτά τα πράγματα. Πρέπει να κυνηγάμε σαν γροθιά όσα αξίζουν στον Παναθηναϊκό. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια. Και η ομάδα και οι προπονητές χάρηκαν που ήρθε αυτός ο άνθρωπος στο γήπεδο. Ήταν κοντά μας από απόσταση αυτά τα δύο χρόνια. Χαρήκαμε που τον είδαμε πάλι στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...