ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Χαρήκαμε με την επιστροφή του Γιαννακόπουλου, η μικρή μερίδα οπαδών δεν εκφράζει τον σύλλογο»

Θέση για την επιστροφή Γιαννακόπουλου και τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ πήρε και ο Γιώργος Βόβορας.

Βόβορας: «Χαρήκαμε με την επιστροφή του Γιαννακόπουλου, η μικρή μερίδα οπαδών δεν εκφράζει τον σύλλογο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού»:

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας: «Για τα Αυτό προσπαθήσαμε να περάσουμε στους παίκτες. Η τακτική είναι ένα κομμάτι αλλά πρέπει να κάνεις τα βασικά. Σήμερα όταν είχαμε επιλέξει να κάνουμε μία τακτική την κάναμε στο 100%. Με πίεση και με συγκέντρωση, αλλά το έχω ξαναπεί αυτή η ομάδα  έχει επιθετικό ταλέντο, αλλά για να μπορέσει να το εκφράσει πρέπει παίξει άμυνα. Είχαμε καλά ματς, αλλά αν θέλουμε να έχουμε τύχη στους τελικούς δεν πρέπει να χαλαρώσουμε μέσα στο ΣΕΦ γιατί ο αντίπαλος εκείνη την ώρα μπορεί να είναι πολύ καλύτερος από σένα».

Για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Είμαι στον Παναθηναϊκό με διαλείμματα από το 2012. Έχουμε ζήσει πάρα πολύ έντονες στιγμές και χαρές. Πρωταθλήματα και Κύπελλα. Ένιωσα μία μεγάλη ικανοποίηση που είδα τον μεγαλομέτοχο στις εξέδρες. Σίγουρα αυτά που έγιναν από μία μικρή μερίδα οπαδών δεν εκφράζουν τον σύλλογο. Δεν πρέπει να μπει ο σύλλογος σε μία φάση εσωστρέφειας. Ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσει ο σύλλογος είναι να είναι ενωμένος. Έχει δείξει στο παρελθόν πως όταν ομάδα, διοίκηση και παίκτες είναι μαζί μπορεί να κάνει πολλά».

Για την «σπίθα» που είχαν οι παίκτες του σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Ήταν ένας τελικός για εμάς. Έγινα στον τέταρτο τελικό κάποια πράγματα που μας πείραξαν. Θέλαμε να είμαστε στους τελικούς και να κρατήσουμε τα σκήπτρα του πρωταθλήματος».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.576 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.