ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη με ανατροπή για την Κ17 στην αυλαία του Puskas Cup

Με τρομερό γκολ του Λάζαρη στο τελευταίο λεπτό οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν της Χόνβεντ 2-1.

Νίκη με ανατροπή για την Κ17 στην αυλαία του Puskas Cup

Ιδανικά έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο φημισμένο Puskas Cup η Κ17 του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι μολονότι βρέθηκαν να χάνουν από νωρίς στο παιχνίδι με την ουγγρική Χόνβεντ, έκαναν κατάθεση ψυχής και με μεγάλη ανατροπή έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη με 2-1 τερματίζοντας στην πέμπτη θέση του τουρνουά. Η τελική κατάταξη ωστόσο, ελάχιστη σημασία έχει μπροστά στις εμπειρίες που κέρδισαν οι έφηβοι του Βασίλη Παπαδάκη, οι οποίοι επιστρέφουν στην Ελλάδα έχοντας μόνο κέρδη στις… αποσκευές τους.

Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά ο Νεκτάριος Διαμαντής ψηφίστηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του Puskas Cup.

Το τελευταίο ματς των Πρασίνων ήταν συναρπαστικό καθώς η Χόνβεντ προηγήθηκε μόλις στο 3′ με τον Σουκς. Οι παίκτες του Τριφυλλιού δεν τα παράτησαν κι αφού δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, έφτασαν τελικά στην ισοφάριση στο 40′ με σουτ του Πιτσώτη στην κίνηση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Ο Παναθηναϊκός κυνήγησε μέχρι τέλους τη νίκη και τα κατάφερε στο φινάλε. Στο τελευταίο λεπτό (τα παιχνίδια ήταν 60λεπτα) ο Λάζαρης πρόλαβε τον αντίπαλό του και τσίμπησε την μπάλα, κινήθηκε ταχύτατα, πάτησε περιοχή και με εξαιρετικό τελείωμα έγραψε το τελικό 2-1 με ένα θαυμάσιο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Κοντογεώργης, Διαμαντής, Πιτσώτης, Φικάι, Κάτρης, Γεωργουλάκης, Νικολετόπουλος (Ρομάνο), Σπαθάρης (Ορμενάι), Κοκκάκης (Δάμης), Τόμπρας (Ναλιτζής), Νότας (Λάζαρης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...