ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τέλος ο Μπλάνκο, μας είπε ότι περιμένει πρόταση από την Ευρώπη»

Οριστικό τέλος της συνεργασίας του Μπλάνκο με την Ιντεπεντιέντε αναφέρουν στην Αργεντινή, καθώς οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή διαμήνυσαν στην ομάδα ότι ο πελάτης τους περιμένει κάτι από Ευρώπη.

«Τέλος ο Μπλάνκο, μας είπε ότι περιμένει πρόταση από την Ευρώπη» | panathinaikos24.gr

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Ματίας Μαρτίνεζ στη συνάντηση που υπήρξε σήμερα ανάμεσα στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή και στην ομάδα, ξεκαθαρίστηκε από τους πρώτους ότι ο πελάτης τους δεν θα ανανεώσει, καθώς περιμένει κάτι από την Ευρώπη.

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι σκέψεις για τις επόμενες μεταγραφές
Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι σκέψεις για τις επόμενες μεταγραφές 9.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά γίνεται αναφορά από τους εκπροσώπους του παίκτη για την Ευρώπη. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει διττή ερμηνεία. Είτε δηλαδή όντως σημαίνει ότι ο παίκτης έχει στο μυαλό του την Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, είτε απλώς ήθελε να… ντριμπλάρει και να αποχωρήσει ευγενικά από την Ιντεπεντιέντε έχοντας την Μπόκα στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον ποδοσφαιριστή, αλλά τα δεδομένα μετά από αυτό δεν αλλάζουν . Οι δυσκολίες παραμένουν αν και το τριφύλλι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να τον κάνει δικό του.

Το tweet του Αργεντινού δημοσιογράφου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι εκπρόσωποι του παίκτη είπαν στην Ιντεπνετιεντε ότι ο Μπλάνκο δεν θα υπογράψει γιατί περιμένει κάτι από την Ευρώπη. Η απάντηση των ανθρώπων της ομάδας είναι ότι δεν έχει κάτι χειροπιαστό που να είναι καλύτερο από την πρόταση που το κάνουν. Είναι δεδομένο ότι ο σύλλογος θα τον θέσει οριστικά εκτός ομάδας».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close