ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι διαιτητές του πρώτου τελικού

Ανακοινώθηκε η τριάδα των διαιτητών που θα διευθύνει τον πρώτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι διαιτητές του πρώτου τελικού

Οι δύο «αιώνιοι» μπαίνουν στη μάχη των τελικών της Basket League αρχής γενομένης από το Σάββατο (11/6), όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Πριν από λίγα λεπτά, ανακοινώθηκε η τριάδα των διαιτητών που θα κληθεί να διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων και αυτοί είναι οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Γ. και Πιτσίλκας.

Το παράδοξο είναι πως μέσα στην τριάδα που ανακοινώθηκε για να διευθύνει τον πρώτο τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι και ο υιός του Νίκου Πιτσίλκα, Βασίλης.

Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING 45.460 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.