ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ποινή σκάνδαλο: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στον Παναθηναϊκό

Το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο τιμώρησε το «τριφύλλι» με ποινή δυο αγωνιστικών, για όσα συνέβησαν στον τελικό του Λιγκ Καπ, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ποινή σκάνδαλο: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στον Παναθηναϊκό

Φαίνεται πως η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στον ΠΑΟΚ που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, δεν άρεσε σε ορισμένους, που τιμώρησαν το «τριφύλλι» με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων και πρόστιμο ύψους 5.100 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ…

Έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 10, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 22, 23, 25, 28, 37, 38, 49 και 50 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Παναθηναϊκός Α.Ο.», όπως αναπτύχθηκαν τόσο προφορικά, κατά τη συζήτηση της υπόθεσης

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο ως άνω σωματείο για τον αγώνα, που διεξήχθη την 13.05.2022, μεταξύ αυτού και του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ» στο Ο.Α.Κ.Α. για τον Β τελικό του League Cup την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών, ποινή χρηματικού προστίμου 5.100 ευρώ (αναλογική εφαρμογή άρθρου 13 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.).

Η Πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...