ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ποινή σκάνδαλο: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στον Παναθηναϊκό

Το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο τιμώρησε το «τριφύλλι» με ποινή δυο αγωνιστικών, για όσα συνέβησαν στον τελικό του Λιγκ Καπ, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ποινή σκάνδαλο: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στον Παναθηναϊκό | panathinaikos24.gr

Φαίνεται πως η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στον ΠΑΟΚ που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, δεν άρεσε σε ορισμένους, που τιμώρησαν το «τριφύλλι» με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων και πρόστιμο ύψους 5.100 ευρώ.

Πρίντεζης στην ομάδα ΑμεΑ πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού: «Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;»
Πρίντεζης στην ομάδα ΑμεΑ πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού: «Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;» 906 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η απόφαση

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ…

Έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 10, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 22, 23, 25, 28, 37, 38, 49 και 50 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Παναθηναϊκός Α.Ο.», όπως αναπτύχθηκαν τόσο προφορικά, κατά τη συζήτηση της υπόθεσης

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο ως άνω σωματείο για τον αγώνα, που διεξήχθη την 13.05.2022, μεταξύ αυτού και του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ» στο Ο.Α.Κ.Α. για τον Β τελικό του League Cup την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών, ποινή χρηματικού προστίμου 5.100 ευρώ (αναλογική εφαρμογή άρθρου 13 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.).

Η Πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close